Egy jó ajándék fél siker!

Megint eltelt egy év, ismét eljön a szerlmesek ünnepe és kétségbeesetten kapunk a fejünkhöz, hogy még semmilyen ajándékot nem vásároltunk. Az idő rohan, már csak pár nap van Valentin napig, és valami ütős ajándékot kéne találni, ami jó, hasznos és akár vicces is.

 

A nőket könnyebb meglepni! Ha ruháról, cipőről vagy ékszerről van szó, bármikor, bármennyi „jöhet”! De milyen a jó ajándék egy férfinek? Mit adhatnánk annak akinek mindene megvan? Mi az, aminek biztosan örül majd? Egy újabb a póló vagy megint egy mintás alsónadrág vagy egy hatodik nadrág öv? Ezek mind jók és valóban hasznosak, de valljuk be már unalmas!

 

A kreatív ésszel rendelkező vállalkozók hihetetlen ajándék ötletekkel tudnak előállni, ami természetesen a pénztárcánkat sem kímélik! Ezek között található a Forma 1-es autóvezetés, helikopterrel való repülés Budapest felett, különleges wellness hétvégék pároknak, egy Boeing irányítása szimulátoron keresztül, vagy ami mostanában egyre inkább divatba jött férfiaknak szóló frissítő, megújító kozmetikai kezelés vagy éppen egy különleges masszázs forma. Valóban költséges megoldás, de ha úgy érezzük, hogy párunk megérdemli, akkor lepjük meg egy ilyen vagy ehhez hasonló luxus utalvánnyal.

 

 

Ha mégsem, akkor minden nő tudja, hogy egy "férfihez a hasán át vezet az út" és a mondás alapján a főzés is lehet egy kellemes ajándék kiegészítő. Szépen megterített asztal, gyertyafény, halk romantikus zene és a karácsonyfa illata, amik hozzájárulnak egy meghitt este eltöltéséhez.

Nem mindig a drágább a jobb. Sőt lehet az olcsóbb megoldás sokkal nagyobb élményt és örömet ad, ha szívünk-lelkünk bele adjunk. Egy biztos: egy jó ajándék már fél siker, legyen, sző főzésről, egy saját magunk által elkészített tárgy vagy akár egy örök élményt nyújtó kreatív ajándékról.