Full extrás esküvők

Mitől lesz felejthetetlen az esküvő? Régen még talán extrának számított egy híres zenekar bérlése, ma már ez nem annyira ide sorolható. A modern kornak köszönhetően egyre több olyan extra dolgot rendelhetünk esküvőnkre, amit 40 évvel ezelőtt talán nem tehettünk volna meg. Nézzünk néhány látványos dolgot, amivel a násznépet és egyúttal magadat is meglepheted.

 

Pezsgőszökőkút mellyel pezsgőn kívül bort, kevert italokat, gyümölcsleveket is szervírozhat. Virágdekorációval vagy gyümölcsökkel díszítik ezzel fokozva az est hangulatát.

Csokiszökőkút, amiből ét-, tej-, vagy akár fehércsokoládé is folyhat. Friss csokoládé és gyümölcsök illatával nyújt egyben gasztronómiai élményt vendégeknek. Lehet friss vagy asztalt gyümölccsel, pillecukorral vagy piskótával is mártogatni. Az ízek fokozása kedvéért chilivel, kókuszreszelékkel, mandulával is kérheted.

Égbe szökő léggömbök és lampionok:
Léggömbök: A vendégek egy-egy előre felbélyegzett és az ifjú pár címére megcímzett képeslapra jó cselekedeteket, felajánlásokat írnak, majd a lufik szalagjára kötik a lapokat és égnek eresztik. Amelyik képeslap visszaérkezik a párhoz, az az ígéret beváltható a felajánlónál.

Repülő lámpások eregetésének hagyománya a mai napig él Ázsiában, ahol a Holdújévet köszöntik ily módon. A lámpásokba suttogják kívánságaikat bízva abban, hogy minden rossz és bánat elszáll.

Luxus autók, meseautók: Egyre inkább elterjedtek ezen autók használata. Látványa mellett egy életre szóló élményben lehet részünk, legyen az egy régi Mustangban, Cadillac limuzinban vagy a régi kort idéző hintóban.

Esküvői gyermekfelügyelet: Hol van az, amikor még a nagyi vigyázott a picikre, mikor a szülőknek programjuk volt. Ma már ezt a „terhet” is levehetjük a vállukról, hiszen a gyermekfelügyelet ebben is segít. Így a felnőttek is felhőtlenül jól mulathatnak, hisz tudják, az apróságokra egy megbízható felügyelő vigyáz.

Galambok, pillangó röptetés:.Akár hófehér galambokat is reptethetnek, ami a szeretet és az összetartozás szimbóluma. E mellett divatba jött a pillangóröptetés, ami még színesebb látvány adhat az esküvőnek.

Sofőrszolgálat, azért hogy a vendégeink hajnalban biztonságban hazajussanak. Előnyös szolgáltatás, de nem pénztárca kímélő!

Az extrák végtelenek, mondhatnám még a virágkaput, a jégszobrot, a luxus esküvői helyszíneket, a vízben kinyíló virágteát…Egy biztos, hogy nem szabad túlzásba esni, hiába ez a nagy nap! Próbáljuk meg kiválasztani mi az, amire a legnagyobb szüksége lehet a vendégeknek vagy éppen nekünk és mérlegeljünk!

 

Árak

  1. Csokiszökőkút: 60.000 Ft/ 4 óra (állandóan friss gyümölcsökkel, csokoládékkal, piskotákkal)
  2. Galambröptetés: 15.000 Ft/ 2 galamb
  3. Pillangóröptetés: 25.000 Ft/ 2-3 tucat
  4. Lincoln autóbérlés: 25.000 Ft/ 1 óra
  5. Hummer Limo bérlés: 55.000 Ft/ 1óra
  6. Sofőrszolgálat: 45 ezer Ft /5 órát,100 km-t tartalmaz
  7. Gyermekfelügyelet: 2100 Ft/ gyerek-kézműves foglalkozással, játékokkal

B.O.