Indiai csirke
2014.06.27 15:43
Az indiai ízek mindig különlegesek voltak számomra, no és persze ínycsiklandók is, ezért döntöttem úgy, hogy elkészítem ezt a Stahlos fogást, ami nem mellesleg nagyon finom lett. Ő csirkecombokból készíti, de én maradtam a melleknél, mert számomra az az igazi!
Hozzávalók:
- fél - 1 kg csirkemell
- köretként rizs
Pác elkészítése:
- 2 dl joghurt
- 2 ek olaj
- 1 ek méz
- 1 ek curry
- 1 tk őrölt koriander
- 1 tk őrölt római kömény
- őrölt cayenne bors
- egy kis chili
A pácot elkészítem (összekerem a hozzávalükat), a csirkemelleket szeletekre vágom, és megforgatom a joghurtos pácban. A sütőt előmelegítem 200 fokra. Egy nagyobb tepsibe belehelyezem a melleket és megsütöm kb. 15 percig. Ha maradt még pác nyugodtan öntsd rá a maradékot.