A zsírleszívás új technológiája

Kavitációs ultrahang a zsírleszívás új technológiája, ugyanis műtéti beavatkozás nélkül hat a testzsírokra.  A beavatkozás során ultrahang hullámok mennek keresztül a kezelt  zsírpárnákon, melyek belül mikrobuborékokat hoznak létre és a későbbiekben szétpukkannak, mellyel vizet és zsírt engednek ki a nyirokkeringésbe. Az eljárás során tehát a zsírsejtek lebomlanak, és vizelet útján távoznak a későbbiekben a szervezetből. Ezért is fontos, hogy minél több folyadékot juttassunk be a szervezetbe.

A kezeléseket célszerű hetente egyszer elvégeztetni, egy testrészre fókuszálva. Általában 6- 7 alkalmas bérleteket lehet venni, és a későbbiekben, ha eredményesnek találta a vendég, akkor érdemes csak folytatni. Egy biztos, hogy mindenképpen oda kell figyelni a táplálkozásra, hiszen anélkül semmit nem fog hatni a kavitációs zsírbontás. Ez az eljárás általában súlyos, vagy túlsúlyos személyek számára lett kifejlesztve, de találkoztam olyanokkal is, akik babaháj, vagy narancsbőr eltávolítása miatt érkeztek a kozmetikába.

Kezelés menete:
A kezelt területre ultrahang vezető gélt kennek fel, majd a kezelőfejet folyamatosan, körkörösen mozgatják általában 10-15 percig. Vannak olyan helyek, ahol a kavitáció után beküldenek egy vibrációs gépre, hogy a felbomlasztott zsírszövetek még hatékonyabban távozzanak.

 

A kezelés hatása:

  • tartósan megszabadít a felhalmozott zsírszövettől
  • feszesíti a kötőszövetet
  • kezeli a cellulitot
  • csökkenti a testkörfogatot
  • formálja az alakot
  • szülés és zsírleszívás is után használható

Kezelhető testrészek: has, derék, csípő, fenék, combok és a karok.

 

Vélemény:

Nálam a kezelt terület a has volt. Összességében kellemes volt a kezelés, de volt, hogy  olyan „szakember” végezte a zsírbontást, hogy majd belehaltam. A bőröm valóban feszesebb lett tőle, de annyira nagy változásokat nem hozott. Egy próbát megért.

 

Bukovenszki Orsolya