10 legmegbízhatóbb utazási iroda

Ilyenkor nyáron, ha nem vagyunk elég leleményesek, és nem szeretünk szervezkedni, akkor általában utazási irodán keresztül foglaljuk a nyaralásunkat. Igen ám, de a mai viszonylatokban sajnos egyre kevesebb ember bízik meg bennük, és hagy ott több százezer forintot. Úgy gondolom a legtöbb esetben aggodalomra semmi ok, és teljesen normális dolog, hogy olykor nem azonnal válaszol egy-egy kérdésünkre az iroda alkalmazottja, hiszen nem mi vagyunk az egyetlen utas(ok). A leggyorsabb eljárás a telefon, hiszen így több információra is szert tehetünk, de nem árt ilyenkor jegyzetelni, ha csak utólag el nem küldik e-mailen a beszélteket.

Érdeklődj bátran és foglalj utat, de azon semmiképp ne lepődj meg, haaz utazás 40 %-át előre be kell fizetni, hiszen ez a normális eljárás. A második részletet, ami egyben a kiegyenlítése az útnak, a nyaralás előtt (általában) egy hónappal kell rendezni. Természetesen a vouchert is elküldik az utazás előtt kb 1 héttel, de ha csak 5 nappal előtte kapod meg, semmiképpen ne ess kétségbe. :)

Jó tanács: Utazás előtt alaposan nézd meg az árakat, felárakat, szállás információkat, programokat, amivel rengeteg kérdést megspórolhatsz!

Több irodával is utaztunk már, és javarészt mindegyikkel elégedettek voltunk, ám most mégis az általam megbízhatónak vélteket sorolnám fel.

Őket biztosan érdemes választani:

1.      Rolitúra

2.      Travelteam Utazási Iroda

3.      Grandtours

4.      Vivaldi Travel

5.      Diák-Utak

6.      EU Sun Travel

7.      Hurrá Nyaralunk.hu

8.      HolidayLines 

9.      Utazom.com

10.   Télen-Nyáron