10 legtutibb buszos nyaralás

Nyáron talán a legtöbben a nyaralást várjuk. Végre jön a jó idő, napsütés, hűsítő koktélok, bulik és már csak a tengerpart hiányzik. Manapság már rengeteg kedvező áru utat találni az interneten, persze némi lemondás árán. A buszos utak például jóval olcsóbbak, mint egy repülős út, persze némi hátránnyal, hiszen az utazási idő olyakor 10-20 vagy 24 óra is lehet távolabbi országokba. Ám a látvány felülmúl mindent és már el is felejtjük az út velejáróit. A tenger halk morajlása, az emberek mentalitása, egy új kultúra megismerése felejthetetlen élményeket garantál! Így a kalandvágyóknak bátran ajánlom a buszos utazásokat, arról nem is beszélve, hogy a szolgáltató minden téren próbál az utas kedvében járni, hogy hamarabb „átvészeljék” az utazást. Kávé, üdítő, filmek tömkelege, közvetlen áramforrás az ülések mellett, gyakori „technikai” szünet :), igényes helyeken való megpihenés és persze kedvesség 8-10 óra vezetés után is.

Most inkább mégis a legklasszabb helyeket sorolnám fel, ahova busszal egyszerűen el lehet jutni, de akár autóval is! Úgyhogy ha gondba lennél, hova is menj vakációzni, adok néhány tippet! :)

  1. Horvátország – Porec, Umag, Omis
  2. Zakynthos – Laganas (Görögország)
  3. Korfu – Sidari (Görögország)
  4. Kefalónia – Skala (Görögország)
  5. Görögország -  Paralia
  6. Spanyolország- Costa Brava - Tossa de Mar, Lloret de Mar
  7. Törökország- Kusadasi
  8. Olaszország -  Bibione, Sperlonga, Jesolo, Lignao, San Remo, Rimini
  9. Franciaország -  Cote d’Azur – Nizza, St. Tropez, Menton, Cannes, Monaco
  10. Bulgária -  Napospart

 

Ha tetszett nyomj egy LIKE-ot. Következőkben az általam megbízhatónak vélt utazási irodákról, illetve a Hogyan készüljünk fel a buszos utakra? témákról fogok írni.