Bőrfiatalítás AHA savas hámlasztással

Az újfajta hámlasztási módszer  ma már mindenki számára elérhető és minden bőrtípusra ajánlott. Bőrünket önmegújításra ösztönzi! Mi már kipróbáltuk és valóban bevált: puha és selymes lett tőle az arcom, és valóban kisimult! Most a  BeautyFull Stúdió kozmetikusától, Rákosi Évitől tudhatjátok meg, mi is ez az AHA savas hámlasztás, milyen előnyei, jótékony hatásai vannak.

 

MI is az a gyümölcssavas hámlasztás és hogyan néz ki egy ilyen kezelés?

A kétkomponensű Ilcsi gyümölcssavas hámlasztó maszk minden bőrtípusnál, minden bőrprobléma kezelésénél látható, érezhető, gyors eredményt tesz lehetővé. Fellazulnak és leoldódnak az elhalt hámsejtek, megújul a bőr, kisimulnak a ráncok, halványodnak a foltok, javul a bőr vízmegkötő képessége.

A gyümölcssavas kúrához az almát, szőlőt, naspolyát, citromcirkolajat tartalmazó Ilcsi AHA-s biológiai hámlasztó peelinget használom, amely elvékonyítja az elhalt, szigetelő szaruréteget. A maszk tetejére az erős paprikát is tartalmazó Esemény előtti pakolás kerül, amely rendkívül erős keringésfokozó hatású. Bőrpírt és csípő, égő érést okoz, mely az első negyed órában fokozódik. Ettől nem kell megijedni, teljesen normális reakció. Száradás után eltávolítjuk a maszkot, melybe a felesleges, leoldott szarulemezkék beleragadnak, így ezt is lehúzzuk a pakolással együtt.

 

Kiknek ajánlanád leginkább és milyen jótékony hatással bír?
- Kiválóan alkalmazható seborrhoeás (zsíros), érzékeny, gyulladásra hajlamos, aknés, rozácéás, zsír- és vízhiányos, idősödő, ráncos bőrre.
- Fellazulnak és leoldódnak az elhalt hámsejtek, megújul a bőr, kisimulnak a ráncok, halványodnak a foltok, csökkennek a gyulladásos folyamatok, javul a bőr vízmegkötő képessége.

 

Kiknek nem ajánlott?
Ilyen NINCS, kivéve, ha valamely anyaggal szemben allergia léphet fel pl. hisztaminérzékenység a paprikás Esemény előtti pakolás miatt. 

 

Hány alkalommal érdemes a kezelést végrehajtani? Elég egyszer vagy javasolt a kúraszerű alkalmazása?
- A kúra 6 alkalomból áll, és 3 hétig tart. Első héten 3 alkalommal, második héten két alkalommal, harmadik héten egy alkalommal kell alkalmazni a hámlasztó kezelést. Kúrát problémamegoldásként javasolnék, valamely bőrprobléma kezelésére pl. aknék csökkentése
- Már egy alkalom után sima, bársonyos, rózsás bőrt kapunk, és a további pakolások, krémek tökéletesen fel tudnak szívódnak. A hatás napokig tart!

 

Vannak olyan olyan dolgok, amiket tilos a kezelés után csinálni?
A kezelés után fokozottan ügyelnünk kell bőrünk fényvédelmére, így napozni, szoláriumozni TILOS! Csak napfénymentes időszakban végezhető el a savas kezelés, mert bőrünk könnyen fényérzékennyé válhat. A kezelést követő pár napban fényvédővel kell kennünk az adott területet, így óvva bőrünket bármilyen UV sugárzástól.

 

A szalon elérhetősége:

Cím: 1123 Budapest, Zugligeti út 24

Nyitvatartás: Hétfőtől péntekig 8-20 óráig, hétvégén előzetes egyeztetés alapján.

Bejelentkezés: 
Szalon: /1-200-37-26
Fodrászat: László Tímea /20-43-23-831
Kozmetikus: Rákosi Évi /20-597-40-77
Masszőr: Páll László /20-550-44-75

 

B.O.