Coca-Cola Testébresztő Aerobik Nap

Április 6-án kerül megrendezésre immáron hetedik alkalommal a Coca-Cola Testébresztő Aerobik Nap. A tavasz egyik legnagyobb rendezvénye három nagyobb teremmel és több kisebb színpaddal várja a mozogni vágyókat! Harminc óratípus és közel 80 edző aktiválja mozgásra a résztvevőket. Idén kiemelkedő szerepet kapnak a funkcionális edzések, melynél valamilyen fitneszeszközt használnak a gyakorlatokhoz. Többek között megismerkedhettek Cseresnyés Bea Complex Body-Balls edzésformájával is, mely „egy intervall, saját testsúlyos edzés, kis eszköz segítségével, gimnasztikai elemekkel”. A tornán a Body-Ball lesz segítségetekre, melyek mindig akkor könnyítik vagy nehezítik a tornát, amikor kell!

De kipróbálhatjátok még a MyPilatest Geszler Dorottyával, a kangoot Sifivel, a Bootcamp-et Pálos Attilával, Zumbát Ratkai Zsanettel vagy akár Zónázhattok is Péntek Enikővel! Érdemes ellátogatni az aerobiknap.hu oldalára, hiszen vannak olyan órák, melyekre előjelentkezés is szükséges (például: az Indoor cycling színpad és a Kranking színpad órái).

Ezen túl még egy 2500 m-es Fitnesz Park és várja az odalátogatókat, ahol továbbképző iskolák, akadémiák, sportruházati boltok, wellness szakemberek és testépítők is segítenek az érdeklődőknek. Ott lesz például a Dollhouse Rúdtánc Stúdió, mely a rúdtáncot, mint alternatív edzésformát mutatja be, de megismerhetitek a Starlight termékeit is, melyek csökkentett szénhidráttartalmú lisztkeverékből készülnek, mely egy megfelelő táplálkozásformát biztosít a szervezetünknek!

 

Rengeteg edzésforma, változatosság, vidámság, meglepetések! Lépj be Te is és ismerd meg a mozgástrendek csarnokát!

További információt a programokról valamint a belépő árakról a www. aerobiknap.hu-n találtok.

MOZGÁSRA FEL! :)



Forrás: aerobiknap.hu

 

B.O.