Filmajánló: Hisztéria (Hysteria)

1880-as éveket írunk a viktoriánus kori Londonban. A nők a hisztériának nevezett betegségben szenvednek, amit egyfajta gyógymóddal próbálnak segíteni az orvosok. Bizony a hisztériát ebben a korban betegségként definiálták, melynek tünetei olykor emelkedett hangnem az érzelmi hatások miatt, vagy a lelki depresszió volt.
Filmünk főszereplője az ifjú Dr. Mortimer Granville (Hughe Dancy), aki a sokszoros munkahelyi elbocsájtások után végre talál egy rendes, tisztességes állást, egy nőgyógyász professzor mellett. A hisztériaként diagnosztizált betegséget Dr. Robert Dalrymple (Jonathan Pyice) professzor altesti masszázzsal enyhíti, mindig nagy sikerrel. Segédje, Mortimer személyében szintén nagy sikernek örvend, de egy nagy problémával kell szembesülnie. Az állandó kézgörcsök miatt, nem tudja megfelelően elvégezni a nők kezelését, így hamarosan elbocsájtásra kényszerül. Ekkor pattan ki a fejéből az elektromos masszázsgép ötlete, melyet "Torkos Mollyként" neveznek majd el!

Természetesen a filmben egy szerelmi történet is kibontakozik, némi izgalmakkal spékelve, de ezt már nem árulom el.:) Nézzétek meg Ti is a filmet!