Gundel Takács Gábor- Maradj talpon a médiában

A Forum Corvinum Light február 13-i vendége Gundel Takács Gábor volt, aki mesélt Nekünk, a televíziós múltjáról, a szakma nehézségeiről és az élet szépségeiről. 

Az első nagy televíziós produktuma egy bicikli túrán való részvétel volt, ahova elfelejtett kazettát hozni a kamerába, így a felvétel azóta is archiválatlan maradt! :) Majd később nem adta fel vágyait és megpróbálkozott a Színművészetire bejutni, ám négyszer sikertelenül járt. Aztán réjött arra, hogyha valami négyszer nem sikerül akkor "az már gyanús". Akkor már 24 éves volt és azzal kellett szembesülnie, hogy az álmai mégsem válnak valóra...Visszakerült a nullára! Bár valaki azt mondta neki, hogy lehetne ügyes színész, de ő ezzel nem elégedett meg és azt mondta, hogy "az asztalos az legyen ügyes, de egy színész az ne ügyes legyen, egy ügyes színész az boldogtalan." 

Persze tévedésbe ne essünk, Gundi nem boldogtalan, hiszen azóta rengeteg sikert ért el, kijutott az Olimpiára is, és számos tévéműsor házigazdája. Szorgos munkával, kitartással, alázattal és némi önbizalommal pedig bárki elérhet bármit az életben, és ahogyan ő is fogalmazott: "Ha megváltoztatod a jellemed, megváltozik a jövőd!"

A következő előadás vendége Soma lesz március 6-án.

 

 

  

 

Az előadás első része: www.youtube.com/watch?v=x72fuZKje60&list=PL32kTDf9fjIhvJJGb9a-iYMr4nYn-dzOa&index=2