Kapunyitási Pánik Fesztivál

II.Kapunyitási Pánik Fesztivál – csak semmi pánik!

 

Felelősségteljes gondolkodás és önfeledt szórakozás egy helyen.

Itt a nyár, tombol a hőség, az érettségik és az államvizsgák nyomasztó terhe alól felszabadulva, maradtak még kétségek és félelmek benned? 

Nem tudod, mihez kezdj a „nagybetűs” életben? Nem tudod, hogyan kell egy állásinterjún megjelenni? Nem találsz munkát? Szeretnéd magad kipróbálni, hogyan teljesítenél egy interjún? Végeztél a sulival és úgy érzed, hogy a szemed előtt lebeg még rengeteg kérdés és döntés? Bizonytalannak érzed a jövődet és szeretnél kijutni a fiatalkor labirintusából?

 Adj Magadnak is egy lehetőséget és gyere a II. Kapunyitási Pánik Fesztiválra, ahol augusztus 1-3-án, 15.00-tól 18.00-ig vezető cégek szakembereivel, hr-eseivel kötetlenül és őszintén beszélgethetsz.

 A szakmai kiállítók között a Coachok Szakmai Szövetsége rendkívüli coachingra ad lehetőséget, az OTP Fáy András Alapítvány a mileszel.hu jóvoltából pályaválasztási tanácsadásban segít valamint LogiKaland programokkal készül, a CV-Online önéletrajz tanácsadást nyújt, a Frissdiplomás.hu jóvoltából pedig részt vehettek egy állásinterjú szimuláción. Mindezek mellett a kiállítóink között megtaláljátok: az Új Nemzedék Jövőért Programot, az OTP Bankot, a GMN Akadémiát, a Tata Consultancy Services-t, valamint a Tv2 és a Tv2 Akadémia standjait is. Bízunk benne, hogy a Kapunyitási Pánik programsorozatunk segít Neked is utat mutatni és a bizonytalansággal és félelemmel kikövezett utadat, a határozottság és a magabiztosság váltja majd fel.

 

Mindezek mellett este 18.00-tól fergeteges koncertekkel várunk, hogy egy kicsit elrugaszkodj a valóságtól, levezesd a mindennapi stresstz és kitombold magad!

A fellépőinkből egy kis ízelítő: Majka feat.Curtis, Children Of Distance, Sugarloaf, Belmondo, Mystery Gang, és még sokan mások.

 

A RÉSZVÉTEL MINDENKI SZÁMÁRA INGYENES!

 

További információ: https://kapunyitasipanikfesztival.hu és a www.facebook.com/KapunyitasiPanikFesztival



Forrás: www.kapunyitasipanikfesztival.hu