Öveket becsatolni!

Az övek fontos kiegészítői ruhatárunknak, mégis elég keveset beszélünk róla. Pedig képes feldobni az egyszerű, sablonos ruhádat is. Viszont egy szíjnak is vannak megfelelő viselési formái. Igazából nem is az a lényeg, hogy éppen egy kis túlsúllyal rendelkezel, vagy nagyon vékonyka vagy és ezért nem mersz övet hordani, hanem sokkal inkább az összhangon van a hangsúly! Tartsd szem előtt az arányokat. Vagyis hosszú ruhához nem veszünk vékony övet, minihez pedig vastagot.

Ha testalkatokból indulunk ki, a kisebb mellű nőknek például előnyös lehet a mell alatt viselt öv, mintegy push up hatást keltve ezzel. Valamint a hosszabb fazonú ingeknél is jól mutat egy vastagabb derékszíj használata. Bátran hordjunk neon színű öveket is, mert ezek csak feldobják a szettünket. Ne féljünk shorthoz, szoknyához, farmerhoz, tunikához felvenni, hiszen bátran állíthatjuk, hogy minden típusú ruhához megfelelően lehet párosítani.

Egy kis segítség, hogyan variáld különbözőképpen az öveket.


Mell alatt viselt vastag és vékonyka övek:



Fonjunk, tekerjünk: ezek a lazának számító övek testalkattól függetlenül mindenkinek jól állnak. Legmegfelelőbb, ha egy tunikával párosítjuk vagy valamilyen hoszabb fazonú rucival, de egy pulcsi felett is jól mutat.




Vékonyabb típusú övek párosítása megfelelő rucikhoz:



Bátran viseld neon színekben:



Ha nem mernéd felvenni ruhához, csatold a kabátodhoz: ezek az A vonalú fazonok hangsúlyozzák a nőies alakot, így bátran dobd fel egy duplasoros vagy egy vastagabb szíjjal. Láthatod a derékig érő kabáton is jól mutat ez az enyhén lakkos, fénylő öv.



B.O.