Robbanjanak a festékbombák, azaz induljon a tavaszi-nyári cipőmustra!

Végre vége a nagy hidegeknek és elrakhatjuk a meleg a csizmáinkat is. A kiegészítők mellett a másik legfontosabb elem egy öltözéknél a cipő! Így tehát a nyár közeledtével jöjjenek a kényelmes topánkák, a színes szandálok, magassarkúk és a vietnámi papucsok. Idén tavasszal ismét nagy szerepet kapnak a színek, ám nem a tipikus neonárnyalatok, hanem sokkal inkább a gumicukorka összes árnyalata, valamint néhány pasztellszín is megbújik a törtető színes mögött. Az elegáns lábbelik mellett ugyanolyan fontos szerephez jutnak a sportos vászoncipők is, valamint a papucs fazonú topánok, melyeket leginkább most szegecsekkel és különleges formákkal tarkítanak. Ha nem tudod még, hogy milyen stílust kedvelsz, vagy csak szeretnél tippeket kapni az idei tavaszi-nyári cipőtrenddel kapcsolatban, akkor jó helyen jársz!

 

Gumicukorkák kavalkádja

Első ránézésre ezek a cipők nagyon színesek, nagyon vidámak, mintha egy cukorka bolt kirakatát nézegetnénk. Talán még el is gondolkozunk azon, hogy viselnénk-e ilyen színes lábbelit? De ahogy a percek telnek, rájövünk, hogy pont erre a színes darabra van szükségünk! A hegyes orrú magassarkú cipők most ismét visszatérnek a boltok polcaira, úgyhogy bátran viseljük őket akár egy rövid shorttal vagy elegánsabb szoknyával. Valahogy nekem ezek a cipők a gyengéim, annyira gyönyörűségesek, hogy egész nap viselném őket, ha bírnám :)!

 

Szandálok sokszínűsége

A platformos valamint a telitalpú szandálok megnyújtják az alakod és még kényelmesek is, hiszen a platform jóvoltából kisebb sarkakon járhatunk. Ezen kívül, ha egy elegánsabb eseményre kellene menned, de nincs kedved a kényelmetlen magassarkúdat felvenni, akkor a telitalpú szandál is ideális darab lehet, hiszen mutatós és kényelmes is! Ne feledjük a szandáloknak létezik lapos verziója is, amik könnyed és légies viselés nyújtanak tulajdonosának, és nem utolsó sorban ugyanúgy követik az idei év ruhadivat színeit, azaz a könnyed gyümölcsös színek itt is jelentkeznek!

 

Minták és alakzatok

Azokat a cipőket, amiken geometriai alakzatok, nagy színes minták vannak, ugyanúgy viseljük bátran, mint mondjuk egy egyszerűbb stílusú lábbelit, csak néhány dologra figyeljünk oda a viselésekor. Leginkább az összhangra kell ügyelni: tehát próbáljunk basic, egyszínű ruhadarabokat felvenni egy nagyon színes, nagyon rikító lábbelihez. A harmónia nagyon fontos egy ilyen feltűnő darabnál! A monokróm stílusú (fekete-fehér) cipőknél már nem kell ennyire figyelni a ruhák színekre, de azért kettőnél (maximum háromnál) több színű darabot ne vegyünk fel magunkra, hiszen ez egy kicsit összeszedetlen hatást kelt majd.

 

Laza stílus

A kényelmes vászoncipők, a szegecses topánkák és a papucscipők ismét hódítanak, így ezek sem hiányozhatnak a polcainkról.  A papucscipő, azaz a „Pennyloafer” a régi időkben az egyetemeken vált elterjedté; manapság pedig a női szíveket dobogtatja meg, hiszen nagyon kényelmes így a nagyobb shopping túrák és bevásárlások ideális cipődarabja. Laza stílussal is lehetünk nőiesek, úgyhogy ne riadjuk meg egy-egy sportosabb, kicsit vagányabb darabtól sem!

 

Ha tetszett a bejegyzás kérlek LIKEold Facebook oldalamat == > Ladies Bag! Köszönöm! :)

 

Bukovenszki Orsolya

Képek forrása: www.check.btheremag.com