VOLT Fesztivál 2015

VOLT FesztiválJúlius 1-jével megnyitotta kapuit a VOLT Fesztivál. Idén is rengeteg sztárfellépő szórakoztatja a magyar és külföldi vendégeket. A csütörtöki napon olyan hírességek színesítik a rendezvényt, mint a Bastille, Ignite (Telekom Nagyszínpad), Rise Against, de kint lesz a Vad Fruttik, a Jana színpadnál pedig Odett, valamint a mindig jó hangulatot garantáló Beatrice is zenél. A Telekom téren Lofti Begivel mulathatjátok az időt és még sok más tehetséges zenésszel.

Pénteken érkezik korunk leghíresebb és egyben legnépszerűbb elektronikus zenésze David Guetta, aki a Telekom Nagyszínpadnál (23:10) pörgeti fel a hangulatot. Mindig óriási partyt csinál, és több tízezres tömeget mozgat meg. A Youtube-on található videóinak a nézőszáma pedig már meghaladja a Föld lakosságának az egyhetedét. Azt hiszem ennél többet nem is kell mondani róla. Természetesen a Punnany Massif is érkezik 01:00 órakor (Telekom Nagyszínpad- Petőfi Rádió Nagyszínpad), de Majkával, az Anna and the barbies-szal, Halott pénzzel, és Palya Beával is együtt szórakozhattok a Sopron színpadnál.

A szombati nap is ütős lesz, hiszen a fiatal angol énekes, John Newman (Telekom Nagyszínpad - 22:00) garantálja a páratlan buli hangulatot. Őt követi majd Fatboy Slim (23:20), de a délutáni órákban The Biebers-szel (15:00), Péterfy Bori & Love Band-del (16:00), Wellhelloval (18:20), Ákossal (19:40), Hősökkel, Fábián Julival és Szabó Balázs bandájával is találkozhattok.

Fontos információk:

  • A fesztivál Sopronban, a Lővér-kempingben található.
  • Étel: a kereskedelmi mennyiséget nem meghaladó mértékben hozhatsz be magadnak ételt, de tudd, hogy számos lehetőséget biztosítunk a Fesztivál területén, akár megéhezel, akár megszomjazol
  • Ital: egy darab, maximum 2,5 literes PET-palackban hozhatsz be alkoholmentes italt
  • Dohánytermék: maximum 20 doboz cigaretta, 10 doboz szivarka és 10 szál szivar / látogató
  • Internet: wi-fi pontjainknak köszönhetően mindig naprakész maradhatsz
  • Csomagmegőrző: több helyen is találsz majd csomagmegőrzőt a fesztivál területén. Ne feledd, csak az itt elhelyezett értékekért vállalunk felelősséget!
  • Kerékpármegőrző: a taxiállomás mellett elhelyezett kerékpártárolót ingyenes használhatod, így nem kell négykeréken buliznod végig.

Forrás: https://sziget.hu/volt